Opruimen met kinderen

Breng de harmonie terug in huis en houdt tijd over voor wat echt belangrijk is

Stop met accepteren dat rommel eenmaal bij een gezinsleven hoort…

Struikel je niet over het speelgoed van je kleinste dreumes, dan erger je je wel aan de rondslingerende rommel van je leuke puber. Je hebt het gevoel achter de feiten aan te lopen en een continue strijd te voeren met en over de rommel.

De onrust die je hierdoor voelt probeer je te negeren. Je accepteert dat het nu eenmaal hoort bij een druk leven als dat van jou. Stop daarmee en start met het organiseren van jouw huis!

family time
opruimcoach

Creëer blijvende rust en ruimte in huis

Je hebt behoefte aan een thuis waar harmonie heerst en dat structuur biedt voor het hele gezin. Met mijn praktische en doelgerichte methode help ik je mindset veranderen en doorbreken we oude patronen.

Door je ruimtes en spullen goed te organiseren verrijk je jezelf met meer tijd, energie en echte aandacht, zodat je een blijvend gevoel van woongeluk kunt ervaren.

Wil jij less house, more home? Laten we kennismaken!

5/5

Ik ben enorm dankbaar dat Nicole in mijn leven is gekomen en mijn huis heeft omgetoverd naar een huis met structuur. Van de administratie tot de rotzooi in de schuur; Nicole kan alles structureren. Jeetje wat een rust heeft zij gecreëerd. 

Armanda Meulenberg

5/5

De workshop van Nicole was een leerzame bijeenkomst over opruimen met praktische tips om mee aan de slag te gaan.

Atie van der Wel

5/5

Nicole is een heel fijn en betrouwbaar persoon. Mocht je je schamen voor je hulpvraag of rommel is dat veilig bij Nicole. WoongelukT is een aanrader voor iedereen die de onrust aan spullen om zich heen zat is!

Ruby van Urk

5/5

Ik heb de opruimchallenge gedaan bij WoongelukT. Zoveel handige tips. Heerlijk, weer een opgeruimd huis.

Sabrina Gordijn

5/5

Ik ben recent naar de workshop ‘Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd’ van Nicole in de bibliotheek Lisse geweest. Deze was leerzaam en inspirerend. In ruim 1,5 uur veel informatie gekregen.

Sandra van der Zalm

5/5

De opruimchallenge van Nicole maakt echt het verschil. Heel waardevolle begeleiding!

Astrid Goseling

5/5

Voor het eerst sinds lange tijd heb ik weer het gevoel dat ik bergen werk heb verzet. In 3 uur tijd heb ik voor elkaar gekregen, wat ik anders in een week had gedaan. En ik heb echt zin om door te pakken!

Esther Moonen

5/5

Dankzij Nicole ben ik me bewust geworden van het effect van opgeruimde en netjes georganiseerde kasten. Waar we eerst dachten meer kastruimte nodig te hebben, hebben we na een sessie met Nicole zelfs kastruimte over.

Ingrid Verdegaal

5/5

Nicole gaf praktische tips voor de indeling van mijn kledingkast en de rest van het huis. En nu, een maand later, heb ik nog steeds een opgeruimd huis, terwijl het voorheen voelde als dweilen met de kraan open.

Freke van Nimwegen

5/5

Nooit gedacht dat Nicole in mijn chaotische leven zoveel veranderingen en verbeteringen kon teweegbrengen. Ik heb nu zo veel meer rust en ruimte. Hier word ik zo blij van!

Sandra Dirkx