Levensschoonmaak

Breng de harmonie terug in huis en houdt tijd over voor wat echt belangrijk is

Zo bereid jij je voor op een zorgeloze oude dag...

Denk jij wel eens aan de dag dat je partner wegvalt of dat je in een zorginstelling terecht komt?

Dit gepieker zorgt voor onrust en hangt als een schaduw over wat je gouden jaren moeten zijn. Je wilt je graag voorbereiden op een onbezorgde oude dag nu je er de energie nog voor hebt. Je huis opruimen is daar onderdeel van, maar je ziet als een berg op tegen de stappen die genomen moeten worden en de keuzes die gemaakt moeten worden. 

zorgeloos nalaten
Opruimhulp senioren

Opruimhulp voor senioren

Vanuit mijn passie voor opruimen en mensen helpen, begeleid ik je graag in dit opruimproces, welke ik levensschoonmaak noem. Met mijn “less house en more home-principe” zorg ik dat je nog vele jaren comfortabel en veilig kunt wonen en scheppen we rust in je hoofd.

Bovendien is het een fijne gedachte dat je je nabestaanden na jouw overlijden niet hoeft te confronteren met een huis vol spullen om uit te zoeken. Laat je nabestaanden rouwen, niet sjouwen en houd zelf de controle over wat er met je spullen gebeurt. 

Wil jij less house, more home? Laten we kennismaken!

5/5

Ik ben enorm dankbaar dat Nicole in mijn leven is gekomen en mijn huis heeft omgetoverd naar een huis met structuur. Van de administratie tot de rotzooi in de schuur; Nicole kan alles structureren. Jeetje wat een rust heeft zij gecreëerd. 

Armanda Meulenberg

5/5

De workshop van Nicole was een leerzame bijeenkomst over opruimen met praktische tips om mee aan de slag te gaan.

Atie van der Wel

5/5

Nicole is een heel fijn en betrouwbaar persoon. Mocht je je schamen voor je hulpvraag of rommel is dat veilig bij Nicole. WoongelukT is een aanrader voor iedereen die de onrust aan spullen om zich heen zat is!

Ruby van Urk

5/5

Ik heb de opruimchallenge gedaan bij WoongelukT. Zoveel handige tips. Heerlijk, weer een opgeruimd huis.

Sabrina Gordijn

5/5

Ik ben recent naar de workshop ‘Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd’ van Nicole in de bibliotheek Lisse geweest. Deze was leerzaam en inspirerend. In ruim 1,5 uur veel informatie gekregen.

Sandra van der Zalm

5/5

De opruimchallenge van Nicole maakt echt het verschil. Heel waardevolle begeleiding!

Astrid Goseling

5/5

Voor het eerst sinds lange tijd heb ik weer het gevoel dat ik bergen werk heb verzet. In 3 uur tijd heb ik voor elkaar gekregen, wat ik anders in een week had gedaan. En ik heb echt zin om door te pakken!

Esther Moonen

5/5

Dankzij Nicole ben ik me bewust geworden van het effect van opgeruimde en netjes georganiseerde kasten. Waar we eerst dachten meer kastruimte nodig te hebben, hebben we na een sessie met Nicole zelfs kastruimte over.

Ingrid Verdegaal

5/5

Nicole gaf praktische tips voor de indeling van mijn kledingkast en de rest van het huis. En nu, een maand later, heb ik nog steeds een opgeruimd huis, terwijl het voorheen voelde als dweilen met de kraan open.

Freke van Nimwegen

5/5

Nooit gedacht dat Nicole in mijn chaotische leven zoveel veranderingen en verbeteringen kon teweegbrengen. Ik heb nu zo veel meer rust en ruimte. Hier word ik zo blij van!

Sandra Dirkx