Je huis resetten

Breng de harmonie terug in huis en houdt tijd over voor wat echt belangrijk is

Wanneer je in een nieuwe levensfase zit...

Je wensen en behoeften veranderen wanneer een nieuwe periode aanbreekt. Voor een fijn thuisgevoel is het belangrijk dat je je woonomgeving hierop aanpast. Het lukt je echter niet om de juiste acties hiervoor te ondernemen.

Zo wil je misschien een hobbykamer of master bedroom creëren nu je kinderen het huis uit zijn, maar gebruiken de kinderen hun oude slaapkamer nog als ideale opslagplaats voor hun rommel.

sfeer in huis
professional organizer

Een comfortabele plek creëren

Haal de bezem door je huis en maak van jouw huis een comfortabele plek waar je echt kan gaan genieten van de rust en ruimte. In een opgeruimde omgeving zul je beter in staat zijn om te ontspannen en zul je blijvend woongeluk ervaren.

Met een aanpak afgestemd op je nieuwe behoeften kan ik je helpen je huis te resetten en creëren we less house en more home.

Wil jij less house, more home? Laten we kennismaken!

5/5

Ik ben enorm dankbaar dat Nicole in mijn leven is gekomen en mijn huis heeft omgetoverd naar een huis met structuur. Van de administratie tot de rotzooi in de schuur; Nicole kan alles structureren. Jeetje wat een rust heeft zij gecreëerd. 

Armanda Meulenberg

5/5

De workshop van Nicole was een leerzame bijeenkomst over opruimen met praktische tips om mee aan de slag te gaan.

Atie van der Wel

5/5

Nicole is een heel fijn en betrouwbaar persoon. Mocht je je schamen voor je hulpvraag of rommel is dat veilig bij Nicole. WoongelukT is een aanrader voor iedereen die de onrust aan spullen om zich heen zat is!

Ruby van Urk

5/5

Ik heb de opruimchallenge gedaan bij WoongelukT. Zoveel handige tips. Heerlijk, weer een opgeruimd huis.

Sabrina Gordijn

5/5

Ik ben recent naar de workshop ‘Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd’ van Nicole in de bibliotheek Lisse geweest. Deze was leerzaam en inspirerend. In ruim 1,5 uur veel informatie gekregen.

Sandra van der Zalm

5/5

De opruimchallenge van Nicole maakt echt het verschil. Heel waardevolle begeleiding!

Astrid Goseling

5/5

Voor het eerst sinds lange tijd heb ik weer het gevoel dat ik bergen werk heb verzet. In 3 uur tijd heb ik voor elkaar gekregen, wat ik anders in een week had gedaan. En ik heb echt zin om door te pakken!

Esther Moonen

5/5

Dankzij Nicole ben ik me bewust geworden van het effect van opgeruimde en netjes georganiseerde kasten. Waar we eerst dachten meer kastruimte nodig te hebben, hebben we na een sessie met Nicole zelfs kastruimte over.

Ingrid Verdegaal

5/5

Nicole gaf praktische tips voor de indeling van mijn kledingkast en de rest van het huis. En nu, een maand later, heb ik nog steeds een opgeruimd huis, terwijl het voorheen voelde als dweilen met de kraan open.

Freke van Nimwegen

5/5

Nooit gedacht dat Nicole in mijn chaotische leven zoveel veranderingen en verbeteringen kon teweegbrengen. Ik heb nu zo veel meer rust en ruimte. Hier word ik zo blij van!

Sandra Dirkx