Je ouder(s) zorgeloos verhuizen

Ik ontzorg jou wanneer je ouder gaat verhuizen naar een kleinere woning, zodat jullie kunnen terugkijken op een vlotte en zorgeloze verhuizing.

Gun je ouders een zorgeloze verhuizing

Wanneer je ouders gaan verhuizen wil je hen zo veel mogelijk ontzorgen en komt er veel op jouw schouders terecht. Laat mij jou de praktische zaken uit handen nemen en voorkom dat je ondergesneeuwd raakt. WoongelukT biedt jou persoonlijke aandacht en slechts één contactpersoon tijdens het hele verhuisproces.
seniorenservice

Welke hulp biedt Woongelukt?

Tijdens het verhuisproces kan ik jullie helpen bij:

  • het maken van een overzichtelijke en duidelijke verhuisplanning
  • het selecteren van mee te verhuizen spullen
  • het afvoeren van spullen
  • de coördinatie en organisatie van de verhuisdag
  • het verkoopklaar maken van de oude woning
  • het inrichten van de nieuwe woning

 

 

Neem contact op voor meer informatie

5/5

Ik ben enorm dankbaar dat Nicole in mijn leven is gekomen en mijn huis heeft omgetoverd naar een huis met structuur. Van de administratie tot de rotzooi in de schuur; Nicole kan alles structureren. Jeetje wat een rust heeft zij gecreëerd. 

Armanda Meulenberg

5/5

De workshop van Nicole was een leerzame bijeenkomst over opruimen met praktische tips om mee aan de slag te gaan.

Atie van der Wel

5/5

Nicole is een heel fijn en betrouwbaar persoon. Mocht je je schamen voor je hulpvraag of rommel is dat veilig bij Nicole. WoongelukT is een aanrader voor iedereen die de onrust aan spullen om zich heen zat is!

Ruby van Urk

5/5

Ik heb de opruimchallenge gedaan bij WoongelukT. Zoveel handige tips. Heerlijk, weer een opgeruimd huis.

Sabrina Gordijn

5/5

Ik ben recent naar de workshop ‘Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd’ van Nicole in de bibliotheek Lisse geweest. Deze was leerzaam en inspirerend. In ruim 1,5 uur veel informatie gekregen.

Sandra van der Zalm

5/5

De opruimchallenge van Nicole maakt echt het verschil. Heel waardevolle begeleiding!

Astrid Goseling

5/5

Voor het eerst sinds lange tijd heb ik weer het gevoel dat ik bergen werk heb verzet. In 3 uur tijd heb ik voor elkaar gekregen, wat ik anders in een week had gedaan. En ik heb echt zin om door te pakken!

Esther Moonen

5/5

Dankzij Nicole ben ik me bewust geworden van het effect van opgeruimde en netjes georganiseerde kasten. Waar we eerst dachten meer kastruimte nodig te hebben, hebben we na een sessie met Nicole zelfs kastruimte over.

Ingrid Verdegaal

5/5

Nicole gaf praktische tips voor de indeling van mijn kledingkast en de rest van het huis. En nu, een maand later, heb ik nog steeds een opgeruimd huis, terwijl het voorheen voelde als dweilen met de kraan open.

Freke van Nimwegen

5/5

Nooit gedacht dat Nicole in mijn chaotische leven zoveel veranderingen en verbeteringen kon teweegbrengen. Ik heb nu zo veel meer rust en ruimte. Hier word ik zo blij van!

Sandra Dirkx