Over mij

Ik ben Nicole Schmitz, dé expert op het gebied van woongeluk in de regio Bollenstreek. Het is mijn missie om jou het “less house, more home” gevoel te laten ervaren!

Mijn achtergrond

Geboren met een talent en liefde voor orde en structuur word ik, zolang ik me kan herinneren, blij van opruimen en organiseren. Toch was het mijn andere passie, die voor reizen en vreemde talen, die ervoor zorgde dat ik bijna 20 jaar werkzaam ben geweest in de reis- en evenementenbranche. 

De wens om een eigen bedrijf te starten is op de achtergrond altijd wel aanwezig geweest. Maar het is de Corona-crisis, waarbij ik in 2020 mijn baan verloor, die er voor zorgde dat ik deze sprong ook daadwerkelijk durfde te maken. Sindsdien help ik anderen, middels mijn praktische en doelgerichte opruimmethode, in het creëren van hun woongeluk.

professional organizer

Waarom ik mensen ben gaan helpen

Thuis is voor mij de ultieme plek waar ik tot rust kom en mezelf helemaal kan opladen. Thuis is mijn comfort zone. Helaas merk ik vaak dat anderen juíst in huis onrust ervaren en daardoor ook onrust in hun hoofd. Met mijn passie voor opruimen én mensen helpen is het mijn missie om het “less house, more home” gevoel voor iedereen beschikbaar te maken.

Zonder oordeel en mét persoonlijke aandacht vertaal ik jouw wensen en behoeften naar een persoonlijk stappenplan. Met een praktische aanpak creëer ik bewustwording en rust in huis, zodat je rust in je hoofd ervaart. 

"Waarom spullen verzamelen als het leven zich laat vangen in momenten?"

Leer mij beter kennen aan de hand van mijn geluksmomentjes in huis…

Hoe kan ik je helpen?

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op voor het inplannen van een gratis en vrijblijvende sparsessie. Spreek ik je snel?