Over mij

Hi, ik ben Nicole Schmitz, professional organizer en jouw gids naar minder spullen en meer leven. Graag help ik je naar een troepvrij en slim georganiseerd huis.

Puur woongeluk

Zelf durf ik mij wel te omschrijven als een echte opruimjunkie. Als je denkt dat dit betekent dat ik dagelijks aan het opruimen en schoonmaken ben, heb je het mis. Met mijn talent en liefde voor orde en structuur zorg ik ervoor dat mijn huis zo is georganiseerd, dat ik niet hóef op te ruimen.

De rust, ruimte en overzicht die dit me oplevert maakt dat ik puur woongeluk kan ervaren in huis. De zeeën van tijd die ik bespaar kan ik besteden aan de dingen die ik echt leuk vind, zoals mijn gezin, zwemmen, yoga, spelletjes spelen of lekker even helemaal niets doen.

professional organizer

Waarom ik mensen ben gaan helpen

Het verliezen van mijn baan in loondienst door de Coronacrisis in 2020 was het zetje dat ik nodig had om van mijn passie mijn werk te maken. Ik heb dat jaar een opleiding tot professional organizer gedaan en ben begin 2021 mijn bedrijf WoongelukT gestart. 

Thuis is een plek waar je moet kunnen opladen en tot rust komen. Het doet me pijn wanneer ik hoor dat je een gevoel van onrust ervaart in huis. Daarom is het mijn missie om anderen ook dat gevoel van woongeluk te laten ervaren.

Ik leef sterk volgens de visie “minder spullen, meer leven”. Onnodige spullen zorgen onbewust voor een hoop ballast en voeden de onrust in huis. Wanneer je je weet los te maken van die onnodige spullen, ga je letterlijk en figuurlijk meer lucht, rust en ruimte ervaren. 

Het leukste en meest dankbare aan mijn werk als organizer is zien dat mijn klanten dit ook daadwerkelijk gaan ervaren.

"Waarom spullen verzamelen als het leven zich laat vangen in momenten?"

Leer mij beter kennen aan de hand van mijn geluksmomentjes in huis…

Hoe kan ik je helpen?

Vertel me wat ik voor je kan betekenen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.