Over mij

Hi, ik ben Nicole Schmitz, professional organizer en jouw gids naar minder spullen en meer leven. Graag help ik je naar een troepvrij en slim georganiseerd huis.

Mijn achtergrond

Geboren met een talent en liefde voor orde en structuur word ik, zolang ik me kan herinneren, blij van opruimen en organiseren. Toch was het mijn andere passie, die voor reizen en vreemde talen, die ervoor zorgde dat ik bijna 20 jaar werkzaam ben geweest in de reis- en evenementenbranche. 

De wens om een eigen bedrijf te starten is op de achtergrond altijd wel aanwezig geweest. Maar het is de Corona-crisis, waarbij ik in 2020 mijn baan verloor, die er voor zorgde dat ik deze sprong ook daadwerkelijk durfde te maken. Sindsdien help ik anderen, middels mijn praktische en doelgerichte opruimmethode, in het creëren van hun woongeluk.

professional organizer

Waarom ik mensen ben gaan helpen

Thuis is voor mij de ultieme plek waar ik tot rust kom en mezelf helemaal kan opladen. Ik heb daarbij geleerd dat een overvloed aan spullen afleidt van de essentie en voor onrust in huis én in je kop zorgt. Eenmaal zelf ervaren wat ontspullen met je mind doet, is het mijn missie om het “less house, more home” gevoel voor iedereen beschikbaar te maken. 

Eenmaal ontspult vind ik het een feestje om kasten en ruimtes zo praktisch mogelijk in te delen, zodat ik jou het leven een stuk makkelijker kan maken. Uiteraard moet het er allemaal ook een beetje leuk uitzien, waardoor jij weer met plezier je kastdeurtjes opent. Dat is puur woongeluk!

"Waarom spullen verzamelen als het leven zich laat vangen in momenten?"

Leer mij beter kennen aan de hand van mijn geluksmomentjes in huis…

Hoe kan ik je helpen?

Vertel me wat ik voor je kan betekenen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.