Opruimchallenge

De online challenge die je helpt je huis te minimaliseren zodat je letterlijk en figuurlijk meer lucht, rust en ruimte zult ervaren.

Minder spullen, meer leven

“Ik moet nodig eens uitmesten.”
Hoe vaak heb je dit al tegen jezelf gezegd? En hoe vaak heb je een poging gedaan te beginnen?

Spullen hebben niet alleen een enorme impact op ons klimaat (uit onderzoek blijken spullen de kroon te spannen in de klimaaatimpact top 10). Spullen zorgen onbewust ook voor ballast. Gemiddeld is zeker 50% van onze spullen in huis overbodig. Al die onnodige spullen vragen tijd, aandacht en ruimte van je. En ze ontnemen je het zicht op dat wat jij belangrijk vindt. 

Stop met slaaf zijn van je eigen spullen en creëer letterlijk en figuurlijk ruimte om meer te leven. Met mijn opruimchallenge leer je stap voor stap je huis te minimaliseren. Geen excuses meer, maar gewoon actie. De dagelijkse opdrachten zorgen voor structuur en motivatie in je eigen opruimproces.

 

ontspullen
Opruimchallenge

Minimaliseer je huis in 30 dagen

Wanneer? De volgende challenge start in mei 2024

Wat? De challenge bouwt langzaam op. Op dag 1 doe je één item weg en zo door tot je op dag 30, je raadt het al, dertig dingen de deur uit doet. Uiteindelijk heb je aan het einde van de challenge je huis ontspuld met minimaal 465 items.

Hoe? Je ontvangt 30 dagen lang een videobericht met de opdracht voor die dag. De opdracht bestaat uit een specifieke categorie in huis en uiteindelijk komen alle categorieën aan bod. De dagelijkse video biedt jou tips en tools om in actie te komen.

Kun je een dag niet mee doen? Geen nood, daarom is er in de vier tussenliggende weekenden telkens een rustmoment ingelast. Om even pauze te nemen, of dus om opdrachten in te halen. Tevens blijven de video’s tot één maand na de challenge beschikbaar voor je. Zo kan je de opdrachten op een later moment in je eigen tempo gewoon oppakken. 

Geef spullen een tweede leven

Weggooien is zonde! Ja natuurlijk is dat zonde. Maar van weggéven word je blij!

Niets is zo zonde als spullen die onnodig ruimte in huis innemen, terwijl je ze prima een tweede leven kunt geven. Tijdens de challenge ontvang je dan ook per categorie tips over waar je heen kan met je spullen. 

Op deze manier ben je dubbel lekker bezig; je creëert rust en ruimte in je huis en hoofd én je doet goed door een ander blij te maken met jouw spullen!

 

boeken opruimen

Opruimchallenge

Minimaliseer je huis in 30 dagen
47 Per persoon
  • Ontspul je huis met minimaal 465 items. Iedere dag een andere categorie die aan bod komt.
  • Waardevolle begeleiding via Whatsapp. Tevens extra inspiratie en motivatie dankzij de groepschat met andere deelnemers.
  • Boordevol praktische tips en verfrissende inzichten; zoals hoe berg ik spullen handig op en waar kan ik mijn spullen doneren?
Start mei '24
5/5

Ik ben enorm dankbaar dat Nicole in mijn leven is gekomen en mijn huis heeft omgetoverd naar een huis met structuur. Van de administratie tot de rotzooi in de schuur; Nicole kan alles structureren. Jeetje wat een rust heeft zij gecreëerd. 

Armanda Meulenberg

5/5

De workshop van Nicole was een leerzame bijeenkomst over opruimen met praktische tips om mee aan de slag te gaan.

Atie van der Wel

5/5

Nicole is een heel fijn en betrouwbaar persoon. Mocht je je schamen voor je hulpvraag of rommel is dat veilig bij Nicole. WoongelukT is een aanrader voor iedereen die de onrust aan spullen om zich heen zat is!

Ruby van Urk

5/5

Ik heb de opruimchallenge gedaan bij WoongelukT. Zoveel handige tips. Heerlijk, weer een opgeruimd huis.

Sabrina Gordijn

5/5

Ik ben recent naar de workshop ‘Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd’ van Nicole in de bibliotheek Lisse geweest. Deze was leerzaam en inspirerend. In ruim 1,5 uur veel informatie gekregen.

Sandra van der Zalm

5/5

De opruimchallenge van Nicole maakt echt het verschil. Heel waardevolle begeleiding!

Astrid Goseling

5/5

Voor het eerst sinds lange tijd heb ik weer het gevoel dat ik bergen werk heb verzet. In 3 uur tijd heb ik voor elkaar gekregen, wat ik anders in een week had gedaan. En ik heb echt zin om door te pakken!

Esther Moonen

5/5

Dankzij Nicole ben ik me bewust geworden van het effect van opgeruimde en netjes georganiseerde kasten. Waar we eerst dachten meer kastruimte nodig te hebben, hebben we na een sessie met Nicole zelfs kastruimte over.

Ingrid Verdegaal

5/5

Nicole gaf praktische tips voor de indeling van mijn kledingkast en de rest van het huis. En nu, een maand later, heb ik nog steeds een opgeruimd huis, terwijl het voorheen voelde als dweilen met de kraan open.

Freke van Nimwegen

5/5

Nooit gedacht dat Nicole in mijn chaotische leven zoveel veranderingen en verbeteringen kon teweegbrengen. Ik heb nu zo veel meer rust en ruimte. Hier word ik zo blij van!

Sandra Dirkx