Hulp bij opruimen

Tijdens een opruimsessie help ik je met persoonlijke aandacht en een doelgerichte werkwijze naar meer rust in je kop en meer woongeluk.

Less house en more home

Minder spullen zorgt voor meer rust in je kop, meer ruimte, meer geld en bovenal méér aandacht voor dat wat echt telt. Toch lukt het je niet om in actie te komen en dat is heel normaal in jouw drukke leven. Maar je hoeft de chaos niet te accepteren en je kunt jezelf NU rust in huis gunnen. 

Tijdens een opruimsessie met mij lukt het je wél om bergen werk te verzetten en eindelijk woongeluk in huis te ervaren. Vooraf plannen we een kort kennismakingsgesprek zodat ik weet wat je wensen zijn, waar je zelf tegenaan loopt en wat je doel is. Wil jij less house en more home?

opruimcoach
ontspullen en organiseren

Aan de slag

Dankzij onze uitgebreide kennismaking kunnen we tijdens de geplande sessie meteen aan de slag. Met mijn logisch opruimsysteem, kritische vragen en creatieve oplossingen help ik je de juiste keuzes en kastindeling te maken. 

Na afloop heb je nieuwe inzichten die je helpen je mindset te veranderen en oude patronen te doorbreken. Hierdoor hoef je voortaan nooit meer rigoureus op te ruimen en zul je blijvend less house, more home ervaren.

Ontdek tijdens een gratis sparsessie de eerste stappen naar jouw woongeluk!

3 wegen naar woongeluk

Pakket 1

Klein geluk
225 1 sessie van 3 uur
 • Voor als je je doel helder hebt, maar niet weet waar te beginnen.
 • Levert jou direct rust en overzicht op, waardoor je wilt doorpakken.
 • Ideaal voor het aanpakken van kastruimtes, zoals kledingkasten en keukenkasten.
 • Inclusief telefonische follow-up

Pakket 2

Groot geluk
595 3 sessies van 3 uur
 • Voor als je moeite hebt met het maken van keuzes en het houden van focus.
 • Levert jou een ruimte met alleen die spullen waar je blij van wordt en tijd voor dat wat echt telt.
 • Ideaal voor het aanpakken van grotere ruimtes als zolder of garage.
 • Extra aandacht voor het mooi indelen en opbergen van je spullen.
 • Inclusief telefonische follow-up

Pakket 3

10-rittenkaart
695 10 uur naar behoefte in te vullen
 • 10 uur naar behoefte in te vullen. Voor een duurzaam resltaat.
 • Ideaal voor korte sparsessies of wanneer sessies van 3 uur fysiek te zwaar voor je zijn.
 • Bij aanschaf van dit pakket ontvang je een 11e uur gratis. Voor ultiem woongeluk.
 • Inclusief telefonische follow-up.
Prijzen zijn inclusief BTW en inclusief reiskosten binnen een straal van 15 km van Voorhout. Daarboven wordt € 0,23/km gerekend.
5/5

Ik ben enorm dankbaar dat Nicole in mijn leven is gekomen en mijn huis heeft omgetoverd naar een huis met structuur. Van de administratie tot de rotzooi in de schuur; Nicole kan alles structureren. Jeetje wat een rust heeft zij gecreëerd. 

Armanda Meulenberg

5/5

De workshop van Nicole was een leerzame bijeenkomst over opruimen met praktische tips om mee aan de slag te gaan.

Atie van der Wel

5/5

Nicole is een heel fijn en betrouwbaar persoon. Mocht je je schamen voor je hulpvraag of rommel is dat veilig bij Nicole. WoongelukT is een aanrader voor iedereen die de onrust aan spullen om zich heen zat is!

Ruby van Urk

5/5

Ik heb de opruimchallenge gedaan bij WoongelukT. Zoveel handige tips. Heerlijk, weer een opgeruimd huis.

Sabrina Gordijn

5/5

Ik ben recent naar de workshop ‘Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd’ van Nicole in de bibliotheek Lisse geweest. Deze was leerzaam en inspirerend. In ruim 1,5 uur veel informatie gekregen.

Sandra van der Zalm

5/5

De opruimchallenge van Nicole maakt echt het verschil. Heel waardevolle begeleiding!

Astrid Goseling

5/5

Voor het eerst sinds lange tijd heb ik weer het gevoel dat ik bergen werk heb verzet. In 3 uur tijd heb ik voor elkaar gekregen, wat ik anders in een week had gedaan. En ik heb echt zin om door te pakken!

Esther Moonen

5/5

Dankzij Nicole ben ik me bewust geworden van het effect van opgeruimde en netjes georganiseerde kasten. Waar we eerst dachten meer kastruimte nodig te hebben, hebben we na een sessie met Nicole zelfs kastruimte over.

Ingrid Verdegaal

5/5

Nicole gaf praktische tips voor de indeling van mijn kledingkast en de rest van het huis. En nu, een maand later, heb ik nog steeds een opgeruimd huis, terwijl het voorheen voelde als dweilen met de kraan open.

Freke van Nimwegen

5/5

Nooit gedacht dat Nicole in mijn chaotische leven zoveel veranderingen en verbeteringen kon teweegbrengen. Ik heb nu zo veel meer rust en ruimte. Hier word ik zo blij van!

Sandra Dirkx