HOW-experience

In een gezellige, huiselijke setting neem ik je mee in mijn passie en ga je naar huis met direct toepasbare oplossingen voor jouw uitdagingen.

Op een laagdrempelige manier meer rust en ruimte...

Tijdens de HOW-experience (Huis op Orde met Woongelukt) ontdek je HOE jij van je huis een thuis kunt maken waar je helemaal tot rust komt. Je leert je valkuilen herkennen, krijgt nieuwe inzichten en zult gaandeweg ERVAREN hoe jij jouw woongeluk kunt creëren. 

En dit alles in een gezellige, huiselijke setting samen met je vriendinnen, (schoon)zussen of collega’s. De experience is volledig toegespitst op jullie persoonlijke uitdagingen, wensen en behoeften.

opruimcoach
opruimcoach

Direct toepasbare oplossingen

Door mijn praktische en doelgerichte werkwijze zit je in slechts 3 dagen tijd vol nieuwe inzichten en ga je naar huis met direct toepasbare oplossingen. Hierdoor hoef te voortaan nooit meer rigoureus op te ruimen en zul je blijvend less house, more home ervaren.

De experience bestaat uit 3 sessies van elk 2,5 uur. De eerste sessie vindt plaats bij mij op locatie en daarna bij één van de deelnemers thuis. Heb je interesse in individuele deelname laat het mij dan zeker weten.

 

Neem contact op voor meer informatie of het checken van de beschikbaarheid!

5/5

Voor het eerst sinds lange tijd heb ik weer het gevoel dat ik bergen werk heb verzet. In 3 uur tijd heb ik voor elkaar gekregen, wat ik anders in een week had gedaan. En ik heb echt zin om door te pakken!

Esther Moonen

5/5

Dankzij Nicole ben ik me bewust geworden van het effect van opgeruimde en netjes georganiseerde kasten. Waar we eerst dachten meer kastruimte nodig te hebben, hebben we na een sessie met Nicole zelfs kastruimte over.

Ingrid Verdegaal

5/5

Nicole gaf praktische tips voor de indeling van mijn kledingkast en de rest van het huis. En nu, een maand later, heb ik nog steeds een opgeruimd huis, terwijl het voorheen voelde als dweilen met de kraan open.

Freke van Nimwegen

5/5

Nooit gedacht dat Nicole in mijn chaotische leven zoveel veranderingen en verbeteringen kon teweegbrengen. Ik heb nu zo veel meer rust en ruimte. Hier word ik zo blij van!

Sandra Dirkx

5/5

Nicole is precies dat duwtje in de rug geweest dat ik nodig had. Alleen lukte het mij nooit om echt door te pakken. En nu heb ik eindelijk de rust gevonden om weer een boek te lezen!

Jose van Helden