Contact

Geheel vrijblijvend bied ik een gratis online of telefonische sparsessie van 30 minuten waarin ik een aantal eerste handvaten geef die jou helpen op weg naar meer woongeluk. 

Telefoon

+316 2848 6318 Ook bereikbaar per Whatsapp.

E-mail

hallo@woongelukt.nl

Locatie

Voorhout Bollenstreek

Hoe kan ik je helpen?

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op voor het inplannen van een gratis en vrijblijvende sparsessie. Spreek ik je snel?

5/5

Voor het eerst sinds lange tijd heb ik weer het gevoel dat ik bergen werk heb verzet. In 3 uur tijd heb ik voor elkaar gekregen, wat ik anders in een week had gedaan. En ik heb echt zin om door te pakken!

Esther Moonen

5/5

Dankzij Nicole ben ik me bewust geworden van het effect van opgeruimde en netjes georganiseerde kasten. Waar we eerst dachten meer kastruimte nodig te hebben, hebben we na een sessie met Nicole zelfs kastruimte over.

Ingrid Verdegaal

5/5

Nicole gaf praktische tips voor de indeling van mijn kledingkast en de rest van het huis. En nu, een maand later, heb ik nog steeds een opgeruimd huis, terwijl het voorheen voelde als dweilen met de kraan open.

Freke van Nimwegen

5/5

Nooit gedacht dat Nicole in mijn chaotische leven zoveel veranderingen en verbeteringen kon teweegbrengen. Ik heb nu zo veel meer rust en ruimte. Hier word ik zo blij van!

Sandra Dirkx

5/5

Nicole is precies dat duwtje in de rug geweest dat ik nodig had. Alleen lukte het mij nooit om echt door te pakken. En nu heb ik eindelijk de rust gevonden om weer een boek te lezen!

Jose van Helden

KvK-nummer: 81431481