1-op-1 opruimsessie

Met persoonlijke aandacht en een doelgerichte aanpak help en leer ik je tijdens een 1-op-1 opruimsessie bergen werk te verzetten.

Je wensen en behoeften in kaart brengen...

Waar loop je tegenaan? Hoe ziet jouw ideale situatie eruit? Wat zijn je verwachtingen? Tijdens een uitgebreid telefonisch of online kennismakingsgesprek helpen zulke vragen mij om mijn hulp af te stemmen op jouw persoonlijke wensen en behoeften. 

1. kennismaking
opruimsessie

Aan de slag

Dankzij onze uitgebreide kennismaking kunnen we tijdens de geplande sessie meteen aan de slag. Met mijn logisch opruimsysteem, kritische vragen en creatieve oplossingen help ik je de juiste keuzes en indeling te maken. 

Na afloop heb je nieuwe inzichten die je helpen je mindset te veranderen en oude patronen te doorbreken. Hierdoor hoef te voortaan nooit meer rigoureus op te ruimen en zul je blijvend less house, more home ervaren.

Ontdek tijdens een gratis sparsessie de eerste stappen naar jouw woongeluk!

3 wegen naar woongeluk

5/5

Voor het eerst sinds lange tijd heb ik weer het gevoel dat ik bergen werk heb verzet. In 3 uur tijd heb ik voor elkaar gekregen, wat ik anders in een week had gedaan. En ik heb echt zin om door te pakken!

Esther Moonen

5/5

Dankzij Nicole ben ik me bewust geworden van het effect van opgeruimde en netjes georganiseerde kasten. Waar we eerst dachten meer kastruimte nodig te hebben, hebben we na een sessie met Nicole zelfs kastruimte over.

Ingrid Verdegaal

5/5

Nicole gaf praktische tips voor de indeling van mijn kledingkast en de rest van het huis. En nu, een maand later, heb ik nog steeds een opgeruimd huis, terwijl het voorheen voelde als dweilen met de kraan open.

Freke van Nimwegen

5/5

Nooit gedacht dat Nicole in mijn chaotische leven zoveel veranderingen en verbeteringen kon teweegbrengen. Ik heb nu zo veel meer rust en ruimte. Hier word ik zo blij van!

Sandra Dirkx

5/5

Nicole is precies dat duwtje in de rug geweest dat ik nodig had. Alleen lukte het mij nooit om echt door te pakken. En nu heb ik eindelijk de rust gevonden om weer een boek te lezen!

Jose van Helden